Autorid: Kristjan Kurg, Laura Saks • 30. mai 2024

Prisma jätkas miinuses: teatud aastate kahjum on planeeritud

Jaeketi Prisma käive kasvas eelmisel aastal, kuid seda tegi ka kahjum ning juba teist aastat järjest, Prisma esindajate sõnul on kahjum planeeritud.
Prisma käive kasvas mullu enam kui 7%
Foto: Andras Kralla

Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles Äripäeva raadiole, et Eestisse tehtud investeeringud on väga suured ja mõjutavad ka nende majandustulemusi. Samuti ei ole praegune majanduskeskkond kasvu soodustav.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700