Autor: Digitaalne Turundus • 4. detsember 2023

Stiilid, mis ei lähe kunagi moest

Soovid luua endale garderoobi, mis sisaldaks riideesemeid, mis on võimalikult universaalsed ja ajatud? Meie alljärgnevate soovitustega saad valida välja riideid, mis annavad lõpmatul hulgal võimalusi kandmiseks ja erinevate stiilidega kombineerimiseks.

Funktsionaalsed ja lihtsad üleriided

Olgu selleks kevad-sügis jope või villane talvemantel, üleriided on ühed kõige kallimad garderoobi esemed, mis võiksid kesta aastaid ja sobida kandmiseks mitmetel moehooaegadel. Kuidas aga valida just selline kevad-sügis jope, mis lisaks vihmakindlusele oleks ka stiilne? Või milline talvemantel on piisavalt ajatu?

Üleriiete valimisel on rusika reegliks see, et need oleksid ilmastikule vastavad ehk valides kevad-sügis jopet, tuleks see valida ennekõike materjali ja selle omaduste kui lihtsalt brändi alusel. Loomulikult annavad tuntud brändid kindluse kvaliteedi osas, kuidas ära jäta seda peamiseks valiku argumendiks. Kui ilmastikukindel toode on välja valitud, siis eelista neid esemeid, mis on klassikalistes toonides ja lihtsate lõigetega. Silmapaistvad mustrid või erksad toonid võivad moest välja näha, kuid klassikaline must jope, jääb siia aastateks. Samuti on villane mantel tõeliseks ajatuks klassikas, mis on olnud moe juba pikka aega ning on seda ka tulevikus.

Hästi kokku sobivates toonides põhiriided

Rääkides tavalistest riietest, siis ajatu garderoobi saab ehitada üles kõige lihtsamate ja klassikalisemate riideesemetega nagu selleks on teksapüksid, t-särgid, pluusid, kampsunid, seelikud ja püksid. Vali riide esemed, mida päriselt kannad, kui sa ei eelista kanda kleite, siis täida garderoob erinevate seelikute ja pükstega, või vastupidi. Vali lihtsaid lõikeid ja eelista värve, mida on kerge omavahel kombineerida. Sellisteks toonideks on nii must, valge, beež kui ka mitmed pastelsed ja mahedad värvid.

Pea meeles, et ajatu garderoobi aluseks on suurepärane istuvus ja mitte viimase trendi lõiked. Loomulikult võid seda ka sinu garderoob sisaldada, aga pane suurem rõhk nendele toodetele, mis kestavad. Sama palju rõhku pane ka lõigete valimisele, eelista neid sobivusi, mis sinu kehatüübile hästi istuvad. Ära kanna riideid, milles tunned end ebamugavalt või need ei too välja sinu keha kõige paremaid külgi.

Lisa värskust aksessuaaride ja jalanõudega

Sul on mitmekülgne garderoob, kui saad aksessuaaride vahetamisega muuta oma kontori välimuse sobilikuks õhtusöögile minekuks. Vahetades klassikalised väikesed kõrvarõngad suuremate vastu välja, asendades baleriinad kõrgete kontsadega ja värvides huuled punaseks, saavutad suurepärase tulemuse kokteiliõhtuks või peole minekuks.

Erinevate aksessuaaridega on võimalik välimust muuta nii pidulikumaks kui ka igapäevaseks. Seetõttu investeeri ehetesse, vöödesse, sallidesse, käekottidesse ja jalanõudesse, mille abil luua täiuslik välimus igaks olukorraks. Leia nii naiste aksessuaarid kui ka moetooted Kaup24 ja Hansaposti valikust ning telli kodust lahkumata oma garderoobi uued rõivaesemed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700