Autor: Maarit Eerme • 5. oktoober 2022

Jaekaubanduse TOPi võitja: Edu taga on pikaajaline strateegia

Kolmandat aastat jaekaubanduse TOPi esikohta hoidev Tavidi tegevjuht Jüri Martin rääkis, et praegu nopivad nad neid vilju, kuhu seemne aastakümneid tagasi istutasid. See näitab tema sõnul seda, et nad teevad midagi hästi.
TOPi võitja ei mõtle nii palju sellele, kuidas kulusid kokku hoida, vaid sellele, kuidas rohkem teenida
Foto: TAVID AS

Martin oli tagasihoidlik ning ütles, et nad ajavad püsivalt ühte ja sama rida ning ei oska ühtegi suuremat õnnestumist ja mitteõnnestumist välja tuua. “Oleme terve oma tegutsemise jooksul ühte liini ja nägemust hoidnud ning teeme seda asja, mida oskame ning nii hästi kui oskame. Nii need tulemused on ka tulnud,” sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700