Autorid: Merilin Merila, Jane Suu • 17. oktoober 2022

Jaekaubanduse palga TOP: üle 4000 eurost keskmist palka maksab vaid esikolmik

Palga TOPi jõudnud Stokker AS juhatuse esimehe Priit Printsi sõnul ei kao palgakasvu ootus mitte kuhugi ning ka tööandjatel oleks vaja tööjõu tootlikkust kasvatada.
Stokker AS
Foto: Andras Kralla

Tabelisse jõudnud Stokker AS juhatuse esimees Priit Prints rääkis, et kuna suure osa nende palgafondist moodustavad tulemustasud ning kuna esimese üheksa kuu tulemused on olnud väga head, on kasvanud ka palgad. Samuti on ka töötajate arv olnud väikeses kasvus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700