Autorid: Birjo Must, Jane Suu, Jana Palm • 25. august 2023

Pereettevõtete TOP: kolmandik ettevõtetest tegelevad kaubandusega

Pereettevõtete TOPi jõudis tänavu 45 kaubanduse ja teenindusega seotud ettevõtet. Üldtopi esikümnesse jõuds sel aastal mitu ehitusvaldkonna firmat, aga ka põllumajanduse ja finantsalal tegutsevaid ettevõtteid. Esimene kaubandusega tegelev ettevõte oli 5ndal kohal. Kokku koondati tabelisse 139 ettevõtet.
Treimann Furniture jõudis pereettevõtete TOPi 33. kohale.
Foto: Laura Nestor

Kaubanduse ja teeninduse valdkonna perereettevõtted tegelevad peamiselt mööbli, toidukaupade müügiga ning restorani pidamisega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700