Autorid: Mai Kroonmäe, Heli Künnapas • 23. mai 2023

Büroomaailm otsib uusi teid ja lahendusi

Ettevõtte Infotark, mis on tuntud kaubamärgi Büroomaailm esindajana, viimase aja suurimad raskused on olnud, et digitaliseerutakse, paber jääb tahaplaanile, e-kaubandus tungib peale ning kontoritest kolitakse kodudesse töötama. Pärnu Juhtimiskonverentsil antud intervjuus rääkisid ettevõtte esindajad, kuidas neis oludes edasi tegutsetakse.
Jüri Ross ja Kristine Ross räägivad intervjuus, milliste teemadega pistab rinda perefirma Infotark.
Foto: Raul Mee

"Need on raskused, millega kokku puutume. Paberi, tooneri ja tingi kasutamine läheb allapoole, aga need on 30 tegutsemisaasta jooksul olnud meie tugijalad," rääkis intervjuus Äripäeva raadiole ettevõtte juht ja üks omanikest Jüri Ross. Samas kinnitas ta, et äris ei tohi paanitseda, vaid peab otsima uusi teid ja lahendusi. Infotarga jaoks on selleks uueks teeks olnud büroomööbli vahendamine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700