Autor: Helen Külaots • 16. veebruar 2024

Metropol Hotel: broneeringute tegemine jäetakse järjest enam viimasele minutile

Majutusasutuste pingereas kõrgetele kohtadele jõudnud Metropol Hotel (Haveli Invest) ja Nelijärve Puhkekeskus, mida juhib 83-aastane Reet Purre esindajad räägivad edu tagamaadest ja väljakutsetest.
Metropoli hotellijuht Annely Hendriksoni sõnul loevad praegu inimesed rohkem raha kui varem.
Foto: erakogu

Aasta 2023 möödus mõlemas majutusasutuses hästi. Metropoli hotellijuht Annely Hendrikson ütleb, et tavapäraselt on aasta esimesed kolm kuud vaiksemad, kuid eelmine aasta algas paljulubavalt. “Ülejäänud aasta kulges vastavalt ootustele, väikese pettumuse tõid sügiskuud, kuid kena punkti pani aktiivne detsember,” võtab Hendrikson aasta kokku.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757