• 16.02.24, 12:51

Muutused cateringi äris: kliendid otsustavad viimase hetkeni, kas tellida toitlustus või mitte

Cateringi TOPis ettevõtte esindajad kinnitavad, et konkurents turul on tihe ja väljakutseks on hinna-kvaliteedi tasakaalu leidmine.
Põhjala Cateringi toodete väljapanek
  • Põhjala Cateringi toodete väljapanek
  • Foto: erakogu
Nii Põhjala Catering kui ka Ribe Catering kasvatasid möödunud aastal müügitulu. “Meie kaubamärk on jätkuvalt kvaliteetne ja armastatud – suures plaanis läks meil eelmisel aastal kenasti,” ütleb Põhjala Cateringi tegevjuht Jüri Lakspere ja lisab, et nende jaoks oli tegu investeerimisaastaga – ehitasid juurde lao- ja kontoripindasid ja suurendasid seadmete võimekust.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.12.25, 12:05
AI roll igapäevatöös kasvab, kuid head kliendisuhted jäävad inimeste kanda
Ehkki tehisintellekt jõuab meie argipäeva ning töistesse tegemistesse üha jõudsamalt, ei näe Sanitex gruppi kuuluva PROMO Food Service’i müügiprotsesside juht Eleri Lipping võimalust, et see lihast-luust inimese tegevuse täielikult endale haarab. AI saab olla küll assisteerivaks jõuks ning heaks abimeheks, kuid personaalsus ning inimlik kontakt ei kao kliendihalduse osas mitte kuskile.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele