Autor: Kaubandus.ee • 26. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja tahab Lätis osta 22 krunti

Tallinna Kaubamaja sõlmis täna kavatsuste protokolli Läti firmaga Lidl Latvija SIA kavatsuste protokolli, teatas firma börsle.Vastavalt kavatsuste protokollile peavad pooled läbirääkimisi Lidl Latvija SIA-le Lätis kuuluva kahekümne kahe kinnistu omandamiseks. Kinnistute omandamise eesmärgiks on kümne kaubanduskeskuse rajamine.

Pooled kavatsevad tehingu lõpule viia kolme kuu jooksul alates protokolli allkirjastamisest.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700