Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hugo Bossi poodnik: olen siseministris sügavalt pettunud

Pärnu maanteel asuva Hugo Bossi pood oli üks, mille kõik aknad eile vandaalitsejate poolt puruks peksti ja poest miljonite kroonide eest kaupa varastati.

Poe omaniku Kerri Ulpi sõnul oleks riigi võimuses olnud öiseid sündmuseid ära hoida. „Olen sügavalt pettunud siseministris, kes väitis inimestele läbi telekanali, et olukord on kontrolli all. See, mis öösel linnapeal toimus, oli kaos. Võib öelda, et olukord riigis väljus paariks tunniks kontrolli alt,” ütles Ulp.

Hugo Bossi kõik poeaknad peksti puruks, suuremast kahjust hoidsid ära akendel olevad turvakiled, kuid ühest ärarebitud aknast tungisid massid poodi ning viisid kaasa kõik, mis kätte juhtus. „Ma ei hakka ütlema, mida kaasa ei võetud. Meil olid siin üleval päris uued kollektsioonid,” lausus Ulp. Hetkel käib poes inventuur, et kokku lüüa kahjusumma. Omanike sõnul jääb see miljonitesse kroonisse.

Ulp ise oli öösel kohapeal, kuid kaitsta oma äri ta ei suutnud. „Politsei ei teinud mitte midagi. Ühel kellajal saabus suurem hulk politseinikke ja piiras maja ümber. Videolt on näha, et pool tundi on saadud siin vabalt tegutseda, inimesed olid jõukudega siin sees,” rääkis Ulp.

„Kahju, et meil need asjad nii toimuvad. See kontingent on ju teada. Madalapalgalised, madalalaubalised, puuduvad finantsid ja seepärast nad selliseid asju läbi viisid. Ka meie poes,” ütles Ulp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070