Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hugo Boss avas Narvas uksed

Pronksiöö rüüstajate üheks meelisobjektiks kujunenud Hugo Bossi esinduskaupluse peremehed avasid järgmise margirõivaste poe Narvas.

"Miks peaksime pronksisündmusi kartma? Siis peaks üldse püssi põõsasse viskama. Meil on palju kliente Ida-Virumaal, tulime neile lihtsalt lähemale," rääkis nädalapäevad tagasi avatud rõivapoe üks omanikke Kerri Ulp Eesti Ekspressile.

Tema sõnul on tegu suure investeeringuga ja multibränd-kauplusega, kus Hugo Bossi kõrval müüakse teisigi kaubamärke. "Narvas kvaliteetrõivast eriti ei leia. Müüme eelmiste hooaegade originaalkaupa, hinnad on Tallinna omadest madalamad." Ulpi paneb imestama, et Eesti ettevõtjad alles avastavad Narvat, mis ju suuruselt riigi kolmas linn. "Sama suur kui Tartu, aga konkurents on tunduvalt väiksem. Ainult paar kaubanduskeskust."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757