Autor: Kaubandus.ee • 22. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grill-liha ja õlut varutakse lugematul hulgal

Jaanipäeva eelõhtul ei oska keegi öelda, kui palju Eesti rahva jaoks grillvorste, -liha ja õlut on varutud, kirjutas SL Õhtuleht.

Poekettide esindajad väidavad, et neid andmeid on liiga raske kokku lugeda. Rimi Eesti Food ASi tarneahelajuhi Vaido Padumäe sõnul on Rimis võrreldes eelmise nädalaga tellitavad kogused kasvanud – lihatoodetele poole võrra ning jookidele umbes kolmkümmend viis protsenti. Rocca al Mare Prisma kaupluse juhataja Kristi Lomp ei oska samuti öelda, mitu kilo vorsti ja liha poodi tuuakse. Siiski kinnitab juhataja, et kaupa on kindlasti poole rohkem, kui tavapäeval.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700