Autor: Kaubandus.ee • 23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurpoed akoholipiirangu tõttu uksi varem sulgeda ei kavatse

Kuigi veel mõnd aega tagasi ähvardasid Tallinna suurpoed alkoholimüügipiirangu tõttu uksed varem sulgeda, siis enam esialgu sellist plaani ei ole.

"Augustikuus me oma töökorraldust ja lahtiolekuaegu kindlasti ei muuda, kuna tahame näha, millised uued tarbimisharjumused inimestel välja kujunevad," ütles Rimi Eesti hüpermarketite direktor Irina Raudsepp Eesti Päevalehele.

Samas ei välistanud Raudsepp, et septembris mingid muutused siiski tulevad, kuid see vajab veel hoolikat kalkuleerimist.

Ka Tallinnas viit kauplust omava AS-i Prisma Peremarketid tegevjuhi Janne Lihavaineni ja 14 kauplusega Maxima Eesti avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul ei hakata poode edaspidi varem sulgema, sest klient ei tohiks müügipiirangute tõttu kannatada.

Eesti Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai pidas poodide sulgemist samuti vähetõenäoliseks, kuid leidis, et kui kauplustes ostjate arv nüüd enne kella 20 suureneb 10-20 protsenti, siis on selge, et tuleb teha mingeid ümberkorraldusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757