Autor: Kaubandus.ee • 13. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalleima lõuna saab süüa Londonis

London on võtnud Tokiolt üle maailma kalleima väljas einestamise linna tiitli.

Londonis maksab eine kaks korda nii palju kui New Yorgis, selgus Tim Zagati uuringust.

Ühe inimese õhtusöök koos joogiga maksab Suurbritannia pealinnas 39,09 naela (899 krooni), samas kui New Yorgis saaks hakkama 19,30 naelaga (444 krooni) ja Los Angeleses 15,63 naelaga (360 krooni), vahendas Bloomberg.

"Kuigi Londoni hinnad on tõusnud, tuleb see ikkagi üllatusena. London on praegu kõige parem koht einestamiseks. Londoni restoranides on sügavust ja mitmekesisust. Varem parima söömiskohana tuntud Pariis ei ole kundagi olnud mitmekesine, arvatavasti seetõttu, et neile meeldib nii väga nende prantsuse köök," ütles Tim Zagat.

Londoni restoranide lipulaev Gordon Ramsey's loovutas oma koha Zagat Londoni restoranide topis äärelinna söögikohale nimega Chez Bruce.

Uuringus on kasutatud 5336 einestaja andmeid. Tim ja Nina Zagat on restoranide ülevaadet teinud hobina juba 1979. aastast.

Söögikohtade TOP 10

1. Chez Bruce

2. Gordon Ramsay3. Hunan4. Le Manoir aux Quat'Saisons5. The Square6. Petrus7. Pied a Terre8. La Trompette9. Le Gavroche10. River Cafe

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757