Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnaosavanem: alaealised ei peaks vanemateta Õllesummerit külastama

Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb ütles täna aripaev.ee online-intervjuule vastates, et Õllesummeril ei tohiks alaealised vanemateta viibida.

Pärast Korbi otsust võtta Kristiine Prismalt alaealistele alkoholi müümise pärast alkoholimüügi luba ära, on tekkinud küsimus, kas ei peaks samamoodi luba ära võtma ka suurelt suviselt õllepeolt Õllesummer, mille käigus alaealised korduvalt alkoholi tarbimisega vahele jäid. Loa võtmist Korb intervjuus ei maininud, küll aga leidis ta, et ilma vanemateta ei tohiks alaealised peost osa võtta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757