Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk: mul on 5000 lammast

Ärimees Rein Kilgil kasvab Palamuse lambafarmis 5000 isendit ja igal aastal kasvab kari kaks korda.

"Ma olen käinud tuntud lambakasvatusmaades ja sealt ei tule sugugi nii hea lammas, kui on Eesti oma," tunnistab ärimees Kroonikale.

Ta lisab: "Me peame Eesti lamba söömisega ettevaatlikud olema, sest see viib lihtsalt keele alla." Hiljuti tutvustas Kilk oma uut toiduainetekontserni Pere. "Lähiaastatel ma börsile ei tule, aga paneme objektiivse suurusega mahu kokku, asju ei saa väikselt teha. Ma arvan, et toiduainetegrupi maht võiks olla miljardi krooni ringis," rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757