Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk: mul on 5000 lammast

Ärimees Rein Kilgil kasvab Palamuse lambafarmis 5000 isendit ja igal aastal kasvab kari kaks korda.

"Ma olen käinud tuntud lambakasvatusmaades ja sealt ei tule sugugi nii hea lammas, kui on Eesti oma," tunnistab ärimees Kroonikale.

Ta lisab: "Me peame Eesti lamba söömisega ettevaatlikud olema, sest see viib lihtsalt keele alla." Hiljuti tutvustas Kilk oma uut toiduainetekontserni Pere. "Lähiaastatel ma börsile ei tule, aga paneme objektiivse suurusega mahu kokku, asju ei saa väikselt teha. Ma arvan, et toiduainetegrupi maht võiks olla miljardi krooni ringis," rääkis ta.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700