Autor: Kaubandus.ee • 3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästumarket paiskab müüki säästureisid Tenerifele

Alates tänasest meelitab Säästumarket kliente võimalusega sõita vaid 4995 krooni eest Tenerifele puhkama.

Reise Tenerifele müüakse reedeni kõikides Säästumarketites üle Eesti ning müügis on 102 reisipaketti, teatas ettevõte.

Säästureisi kampaania on Säästumarketi ning HorizonTraveli pilootprojekt.

Pakkumises sisaldub edasi-tagasi lennupiletid, loteriimajutus, transfeerid lennujaamast ning eestikeelse reisiesindaja teenused kohapeal.

Säästumarket on esimene tegevust alustanud odavmüügikaupluste kett Baltimaade jaekaubandusturul. Säästumarketites töötab Eestis üle 700 töötaja. Kuus sooritatakse Säästumarketites keskmiselt 2,5 miljonit ostu. Kokku kuulub Säästumarketite ketti 51 kauplust üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700