Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jan Uuspõld: alkoholireklaam tuleb keelata

Näitleja Jan Uuspõld, kes tähistab täna oma 34.sünnipäeva, rääkis Raadio 2 saates "Kõik puhuvad!", et Eestis kasvatatakse alkohoolikutest järelkasvu.

Alkoholireklaami keelustamist sooviv Uuspõld on selleks valmis tegema avalikku kampaaniat.

"Sarnaselt alkoholile võin ma ju kokaiini, amfetamiini ja kanepit ka reklaamima hakata!? Nad liigituvad kõik kategooriasse, mis keerab inimeste elu p***se. Sama on kasiinodega. Kui kasiinohaigusega pereisa saab palga kätte, siis ei pea kasiino talle koduteel ette jääma. Härra Karu (Armin Karu- toim.) jutt, et see on lõbu, on jama,“ rääkis Uuspõld raadiosaates oma suhtumisest mõnuainetesse.

"Meil on väga paljud inimesed sellega hädas. Teeksin palju suuremaid ja julgemaid samme, et seda piirata," ütles korduvalt alkoholi tõttu korda rikkunud Uuspõld ning lisas, et tema arvates on alkohol võrdväärne kokaiiniga, mõlemad on ju sõltuvust tekitavad ained.

Õlletehase reklaamnäona töötanud Uuspõld ei pea oma avaldust vastuoluliseks. "Nii kaua kui reklaam on lubatud ja see on mu töö, pean seda tegema. Aga et ma selles ise kaasa löön, seda enam saan rääkida, et alkoholireklaam tuleks ära keelata."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757