• 24.01.08, 19:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rimi müüs keeluajal alkoholi

TV3 „Seitsmesed uudised“ tabas Rimi keeluajal alkoholimüügilt.
Uudistesaate teatel müüdi Norde Centrumi Rimis tund ja veerand pärast alkoholimüügi piirangu rakendumist alkoholi. Poodi sisenesid kaks soomlast, kes uurisid nii lahja kui ka kange alkoholi riiuleid. Lõpuks ostsid nad kaks õlut, kaks siidrit, pool liitrit Jägermeistrit ja pudeli vahuveini.
Rimi Eesti Food’i hüpermarketite direktori Irina Raudsepa sõnul oli kassapidaja esimest korda õhtul tööl ja kuna tegu oli alles jaanuaris tööle tulnud müüjaga. „Anname andeks, tegu oli inimliku veaga,“ lisas ta.
Juhtumist on teavitatud ka Tallinna linna, mis otsustab poe karistuse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele