Autor: Kaubandus.ee • 12. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oleg Grossi firma kasum kasvas ligi kaks korda

Lääne-Virumaa tuntud ärimehele Oleg Grossile kuuluva kaubandusketi OG Elektra kasum majandustegevusest oli 2007. aastal 37,4 miljonit krooni, aasta varem teeniti 20 miljonit krooni kasumit.

Jaekaubandusega tegeleva ASi OG Elektra auditeerimata 2007. aasta realiseerimise netokäive ulatus 1,026 miljardi kroonini. 2006. aastal oli realiseerimise netokäive oli 876,4 miljonit krooni, teatas ettevõte Äripäevale.

Ettevõtte möödunud aasta investeeringute summa oli 43,6 miljonit krooni. "2007. a ei olnud eesmärgiks agressiivne turu laiendamine ja käibe kasv, vaid ettevõtte kasumi kasvatamine. Oluliselt tõstsime otsehangete osakaalu ka väljastpoolt Eestit, Euroopa Liidu liikmesriikidest," kommenteeris AS OG Elektra nõukogu liige Rita Tehvo.

Käesoleva aasta majandustulemuste prognoosimisel lisas Tehvo: "2008. a ülesandeks on jätkuvalt otsehangete suurendamine. Kaupade sisseost väljastpoolt Euroopa Liitu, eelkõige Hiinast. Kuna majandusaasta tuleb kogu Eesti Vabariigile keeruline, siis on raske käibe ja kasumi prognoose teha, aga oletatavasti käive jääb samasse suurusjärku, aga kasumlikkus võib väheneda."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757