Autor: Kaubandus.ee • 15. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õismäe saab kahe aasta pärast uue Selveri

Selver kavandab uut poodi Tallinna Õismäele Süda Maja arendatavale krundile, pood peaks uksed lahti tegema 2010. aastal.

"Õismäe Harku järve poolne külg sobib uue supermarketi asukohaks väga hästi,” lausus ASi A-Selver tegevjuht Iivi Saar. „Kauplus hakkab teenindama Õismäe elanikke ning loodetavasti saab kodupoeks ka uue Haabersti Pikaliiva struktuurplaani ala tulevastele elanikele. Kuna kauplus hakkab paiknema Paldiski maantee ääres linnast välja viival suunal, on seal mugav teha oma igapäevased ostud ka Keilasse, Paldiskisse ja mujale Tallinnast koju sõitvatel inimestel.”

AS Süda Maja arendatav krunt asub Haabersti linnaosa Pikaliiva struktuurplaani alas, kuhu projekteeritakse nii kauplusi kui ka elamuid.

„Pikaliiva ala peaks kujunema elukeskkonnana väga meeldivaks,” lausus Süda Maja juhataja Veiko Murruste. „Meil on praegu käimas arhitektuurikonkurss välisarhitektide vahel, kel on pikaajalised ning mitmekülgsed kogemused multifunktsionaalsete piirkondade projekteerimiseks. Võime öelda, et päris tavapärane meie uus arendus ei tule ning oleme mõelnud väga erinevate inimeste vajadustele. Asukoht, keskkond ja lähedalasuv kauplus ning esmavajalikud teenused on arenduse põhilisteks lähtekohaks.”

AS Süda Maja on 1999. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusteks on kinnisvara arendamine ja haldamine. Süda Maja põhineb 100% Eesti investorite kapitalil.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri ketti kuulub 26 kauplust, millest üheksa asuvad Tallinnas, viis Tartus ja kaks Pärnus ning üks Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Võrus, Valgas, Jõhvis, Jõgeval, Põltsamaal, Narvas ja Kohtla-Järvel. 2009. aasta lõpuks plaanib Selver avada Lätis 15 kauplust. Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd 2400 inimesele. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 3,7 miljardit krooni, Selveri kauplustes sooritati möödunud aasta jooksul enam kui 26 miljonit ostu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757