Autor: Kaubandus.ee • 4. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi uue kaubanduskeskuse suurüürnikuks saab Rimi

Viljandisse ehitatava kaubanduskeskuse Eiffel suurüürnikuks saab poolte vahel allkirjastatud lepingu kohaselt kümneks aastaks Rimi Eesti Food AS, teatasid Eiffeli Keskus ja Rimi.

"Meievahelised läbirääkimised algasid juba eelmisel aastal ning paari nädala eest saime paika lõplikud üürilepingu tingimused,“ rääkis lepingust Eiffeli keskust ehitava SLR Keskuse juhatuse liige Tiit Säga.

„Eiffelist saab Viljandi suurim kaubanduskeskus. Sellega oli ka põhjendatud meie huvi keskusesse asumise vastu,“ põhjendas lepingu sõlmimist Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja. „Meie eesmärk on pakkuda Viljandi elanikele kvaliteetset kaupa ning teenuseid,“ selgitas Mägioja.

10 000ruutmeetrisest keskusest võtab Rimi enda alla ligikaudu poolteist tuhat ruutmeetrit. Lisaks Rimile tulevad kaubanduskeskusesse rõiva-, kodutarvete- ja elektroonikakauplused ning muud teenusepakkujad. Keskusesse asuvad ka toitlustusfirmad, mänguasjade ja lastekauplused.

Eiffeli Keskuse ehitus algab 2009. aasta alguses ja valmib sama aasta lõpus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757