Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei nõuab Maxima poelt alkoholi müügi loa äravõtmist

Politsei taotleb Maxima poodidelt Tallinnas alkoholimüügi loa äravõtmist.

Alkoholiseaduse rikkumise eest nõuab politsei Maximale liigsuurt karistust, on firma seisukoht.

Põhja Politseiprefektuuri prefekt Elmar Vaher tegi Tallinna linnavalitsusele esildise Maxima Eesti OÜ alkohoolse jaemüügi märke kustutamise otsustamiseks. Politsei hinnangul tuleks keelustada alkoholi müük Maxima kauplustes seoses sellega, et 30. juulil käesoleval aastal ostis 16-aastane noormees Maxima Tammsaare tee kauplus neli pudelit õlut.

"Tegu on äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga. Maxima on teinud kõik selleks, et sellist probleemi oma kauplustes vältida. Oleme alaealisele akoholi müüki pidanud alati väga suureks ohuks ning püüdnud seda ennetada. Oleme teavitanud müüjaid alkoholi jaemüüki puudutavatest seadustest ja määrustest. Kõik Maxima müüjad on teadlikud alkoholi jaemüügi korrast ning kinnitanud oma iskiklikku vastutust ka allkirjaga. Vabandame kõikide ees ja loodame meie klientide ja üldsuse mõistvale suhtumisele. Omalt poolt teema kindlasti ka edspidi kõik, et sellise probleemi tekkimise võimalust minimaliseerida. Kindlasti oleme valmis tegema koostööd politsei ja linnavalitsusega, et alkoholi tarbimine Eestis väheneks ning seisame tulevikus sellegi eest, et koostöös omavalitsustega pakkuda noortele motivatsiooni ja võimalusi oma vaba aja paremaks sisustamiseks," seisis firma saadetud kommentaaris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757