Kaubandus.ee  • 13. november 2008
Jaga lugu:

Mööblimüüja: praegu on suurte kettide aeg

Indoor Group kontserni Baltimaade juht Juha Hongisto ütles, et praegu on suurte kettide turuvallutuste aeg ning ta ootab ettevõttelt 2008. aastal mullusega samas suurusjärgus käivet ning 2009. aastaks 20protsendist müügikasvu.

„Hetkel on kindlasti raske väiksematel sisustuspoodidel ning oodata on mitmete kadumist. Suurtele kettidele on praegu hea turuvõtmise aeg,“ ütles Hongisto. Tema sõnul pole Indoor Groupi kuuluvates Asko ja Sotka poodides olulist klientide vähenemist täheldada.

“Lähituleviku tegevustega plaanime suurendada oma turuosa kolmandikuni kogu Eesti kodumööbliturust,“ ütles Hongisto.

Hongisto sõnul kodumööbli hinnad aastaga oluliselt kallimaks pole läinud. Aasta alguses oli küll väike kasv seoses kütuse ning toorme hinnatõusu ja tarnijate kulutuste suurenemisega. „Järgmise aasta mööblihinnad sõltuvad suuresti tarnijatest, kuid loodame, et hinnad jäävad stabiilseks,“ lisas Hongisto.

Täna avas Indoor Group Kakumäe ja Rannamõisa tee ristumiskohas 3000 ruutmeetril asuva sisustuskaubamaja.

Indoor Group on 85 kauplusega Soome juhtiv mööblikaupluste kett. Asko ja Sotka kaubamärgid kuuluvad Indoor Group kontserni. Eesti poodide operaatori Indoor Group ASi käive oli 2007. aastal ligi 400 miljonit krooni. Indoor ASis töötab ligi 100 töötajat.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt