Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusepp: laienemine kasvatas müüki

Meie esimese kvartali müügikäive kasvas paljuski tänu sellele, et me eelmisel aastal võimsalt müügipinda laiendasime, ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Müük tuli suuresti läbi mulluse laienemise,“ lausus Puusepp ja lisas, et ka sellel aastal on nad avanud kaks Selverit Eestis ja ühe Lätis.

Puusepa kinnitusel pole esimese kvartali müügitulemused sugugi halvad. „Nendes oludes, mis praegu on, oleme tulemustega rahul,“ lausus Puusepp. „Loomulikult oleksime veel õnnelikumad, kui müügikäive oleks suurenenud ka olemasolevatel pindadel. Paraku on seda aga täna naiivne loota. Kogu majandus, sealhulgas ka kaupmehed ja üldse kõik inimesed on saanud tagasilöögi osaliseks.“

Puusepa sõnul on praegu selline aeg, kus kaupmeestel tuleb vastu pidada ja tulevikuks vundamenti laduda. „Üheks vundamendi ladumise viisiks on arenemine ja laienemine,“ ütles Puusepp. „Samuti kulude üle vaatamine ja efektiivsuse tõstmine.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700