Autor: Kaubandus.ee • 15. aprill 2009

Savisaar: tarbimisele õhutamine positiivne

Tallinna linnapea Edgar Savisaare hinnangul on Äripäeva plaan inimesi rohkem tarbima õhutada positiivne, sest see aitaks raske aja üle elada ja paljud töökohad säiluksid seni, kuni majandus taas sisuliselt tugevnema hakkab.

Homme 400 000 tiraažis ilmuv Äripäeva erileht Kaubandus kutsub inimesi üles rohkem tarbima ja seeläbi majandust elavdama.

"Tarbimisele kutsumisega inimeste säästude ja koondamisrahade arvelt oleks Äripäeva puhul tegemist teatud sotsiaalset liiki majandusprogrammi initsieerimisega, nagu Tallinna linn võttis abipaketi näol vastu sotsiaalsete töökohtade loomiseks," rääkis Savisaar. "Tallinna linn loob sotsiaalsed töökohad, et tööpuudust vähendada. Äripäev loob kunstlikult nn sotsiaalse tarbimise, et ettevõtted ei paneks uksi kinni ja ei vallandaks töötajaid. Need on võrreldavad programmid ja mõlema nende eesmärk saaks olla ainult ajutine leevendus turule."

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700