Autor: Kaubandus.ee • 15. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja otsib uusi ärivõimalusi

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp ütleb majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi aastaülevaates, et Tallinna Kaubamaja kontsern hoiab majanduskriisis silmad lahti uute ärivõimaluste otsimiseks, et haaret veelgi laiendada.

"Kindlasti on 2009. aasta tõsise töö aasta. Väga suur töö ootab ees eelmisel aastal omandatud kingaäridega, fookuses on nii supermarketid kui kaubamajad, jätkame I.L.U poodidega, samuti Kia kõrvale teiste võimalike autobrändide otsimisega," kirjeldas Puusepp eesseisvat.

"Eesmärgiks on kõikides meie ettevõtetes tegutseda jätkuvalt turust paremini. Tuleb saavutada nendes oludes maksimaalset tulu, muutuda veelgi efektiivsemaks ning tegutseda nii, et kontserni areng ei peatuks. Samuti tasub silmad lahti hoida uute ärivõimaluste suhtes," lisas ta.

Puusepa sõnul on kaupmeestel tänavu fookuses tööjõukulud, kauba sisseostu ja logistikaga seotud kulud, kaubanduspindade rendi- ja hooldusteenuste hinnad. "Jätkuvalt võib turul näha erakordseid allahindlusi, et realiseerida varasematest perioodidest kätte jäänud suuri kaubavarusid – sageli on eesmärgiks vabastada rahalised vahendid ning müük käib alla omahinna. Suurtest kasumitest tänavu enamusel kaupmeestest mõtet rääkida ei ole," leidis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070