Autor: Kaubandus.ee • 13. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästumarketid alustavad XL kontseptsiooniga

Rimi Eesti Food AS avab Tallinnas uudset kontseptsiooni järgiva XL Säästumarketi, mis on mõeldud nii tavatarbijatele kui ka hulgiostjatele. XL Säästumarketiks ehitatakse ümber praegune Tammsaare teel asuv SuperNetto.

Rimi Eesti Food laiendab Säästumarketi kontseptsiooni ka hulgikaubandusele ja avab lähiajal esimese XL Säästumarketi. Uus Säästumarket ehitatakse ümber senisest eelkõige hulgiostjatele orienteeritud SuperNettost. Muutuse raames uueneb kaupluse välisilme ning sortiment täieneb kõikide

Säästumarketi toodete ning allahindluspakkumistega, teatas ettevõte.

Rimi Food Eesti tegevjuhi Christer Östholmi sõnul võeti ette SuperNetto nime ja kontseptsiooni muutus, et tuua kauplusesse rohkem tavatarbijaid.

”Säästumarketi formaadi juures saame pakkuda konkurentsivõimelisemat hinnataset nii igapäevastele kaupadele kui ka hulgiostudele,” ütlesÖstholm. Östholm lisas, et kuigi praegugi saavad SuperNettost ilma piiranguteta oste sooritada ka tavatarbijad, on oluline jaekliendile suunatud kaupade valikut suurendada.

XL Säästumarketi valikus saab olema nii tava- kui ka hulgipakendites kokku ca 7000 toodet. Tallinnas, Tammsaare tee 55 asuv SuperNetto on senises formaadis avatud novembri lõpuni ning uuenenud kauplus avatakse detsembri algul.

Säästumarket on tegutsenud Eesti turul kümme aastat. Viimase aasta jooksul uuendati Säästumarketite siseilmet ja suurendati sortimenti 1700 tooteni.

Säästumarketite kett on esindatud 28 Eesti asulas.

Rimi Food Eestis AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 68 supermarketit (neist 9 Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070