Autor: Kaubandus.ee • 11. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljardiline kaubanduskeskuse uuendus sai valmis

Homme avatakse täielikult Rocca al Mare kaubanduskeskus, mis ligi miljard krooni maksnud laienemise tulemusel on saanud Eestis suurimaks.

Kaubanduskeskuse kolmanda osa avamine tähendab kogu laienenud ja uuenenud keskuse valmissaamist. Juurde on loodud ka üle 500 uue töökoha.

"Täheldades olulist külastamise kasvu juba kevadise Moegalerii avamise järel, julgeme arvata, et meie külalistele on keskuse uuenemine meeldinud," ütles kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops.

Eesti suurimaks saanud kaubanduskeskuses on kokku 53 500 m² äripinda. Keskuses tegutseb üle 160 rentniku ning esindatud on mitusada kaubamärki, nende seas nii mõnedki, mille ainuke esindus Eestis asub just Rocca al Mares.

Popsi sõnul on kogu pind viimases uuendatud osas välja renditud. Ta lisas, et keskusel on võimalik lühikese ajaga laiendada pinda veel 4000 m² võrra, kui selleks on nõudlust.

Homme avatavas viimases uuendatud osas ootab keskuse külastajaid restoranide ja ilukaupade ala, laienenud laste- ja kodukaupade osa ning uuele pinnale kolinud kingakauplused. Ühtlasi avatakse külastajatele tasuta garderoob ning autoga tulejatele on valmis 1300 parklakohta koos katuseparklaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070