Autor: Kaubandus.ee • 2. detsember 2009

Rimi avab XL Säästumarketi

Rimi  avab  täna Tallinnas XL Säästumarketi, mis on ettevõtte teatel suurim odavmüügikauplus Eestis.

Säästumarketite   direktori   Regina   Velbergi  sõnul  oli Säästumarketil  kindel  huvi  ja  plaan laiendada oma kontseptsiooni mingil hetkel  ka  hulgikaubandusele.  „Aasta  alguses  alustasime Säästumarketite remodelleerimisprotsessiga  ja  tegelikult on XL kontseptsiooni loomine üks osa sellest,“ ütles Velberg.

Rimi Eesti Foodi tegevjuhi Christer Östholmi sõnul algatati XL Säästumarketi idee,  et  tuua  senisesse  valdavalt  hulgimüügile keskendunud kauplusesse rohkem   tavatarbijaid.  ”Säästumarketi   formaadi  juures  saame  pakkuda konkurentsivõimelisemat  hinnataset  nii  igapäevastele  kaupadele  kui  ka hulgiostudele,”  ütles  Östholm.  

Uus  XL  Säästumarket  ehitati  ümber eelkõige hulgiostjatele orienteeritud

SuperNettost ja asub aadressil Tammsaare tee 55.

Rimi  Food  Eestis  AS  kauplused  kuuluvad  Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic  AB  kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic  AB.  Kokku  on  Rimi  Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34  hüpermarketit (neist 10 Eestis), 68 supermarketit (neist 10 Eestis), 138  odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit  Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700