Autor: Kaubandus.ee • 27. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõtov: Kaubamaja on kindlamaid aktsiaid

Tallinna Kaubamaja on üks kindlamaid aktsiaid börsil, ütles Äripäeva investeerimishuviline juht Igor Rõtov.

Tänavu esimeses kvartalis mullusega võrreldes käibes kuus protsenti järele andnud Tallinna Kaubamaja tulemusi nimetas ta headeks. "Kaubamaja on üks kindlamaid aktsiaid Tallinna börsil," kinnitas Rõtov.

Äripäeva juhi sõnul näitas Kaubamaja esimeses kvartalis mõnevõrra paremaid tulemusi, kui ta ootas. "Imponeerib juhtkonna oskus kulusid kokku hoida," lisas ta. Kaubamaja vähendas mulluse esimese kvartaliga võrreldes kahjumit 89%.

Kaubamaja miinusena nimetas Rõtov, et ettevõtte aktsia hind on ikka veel suhteliselt kõrgevõitu teiste Tallinna börsil kaubeldavate aktsiatega võrreldes. "Samuti pole nende kasvupotentsiaal suur, sest teatavasti peatas Kaubamaja kontsern Selverite tegevuse Lätis ning Eesti jaekaubanduse kiiresse kasvu ma ei usu," selgitas ta.

"Kes ei taha riskida ja soovivad pensionipõlveks stabiilset aktsiat, nendele soovitan Kaubamajja investeerida," lisas Rõtov.

Äripäeva peadirektor  Igor Rõtov ei oma Tallinna Kaubamaja aktsiaid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070