Autor: Kaubandus.ee • 1. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vips: Comarketite käive kasvas juunis 21%

Comarketi kaubamärgi all tegutseva ABC Supermarketite käive kasvas juunis 21%, aga esimesel poolaastal mullusega võrreldes 14%, rääkis ABC Grupi omanik Jüri Vips.

"ABC Supermarketite käive näitab 21%list plussi, aga meil on üks uus kauplus juures," rääkis Vips. "Vanade poodide pealt on juunikuu käive 4%ga plussis. Tervikuna on poolaasta käive 14%ga plussis, 310 miljoni peal."

"Sel suvel tulid jäätiserekordid ja joogirekordid nagu ei kunagi varem. Inimesed kulutavad suure osa eelarvest oma jahutamisele," analüüsis Vips põhjusi.

Vips lisas, et täna võiks ta kaubandusest ja oma ettevõtte käekäigust palju rääkida, sest ABC Grupp läheb börsilt ära. "Aga ma ei usu, et eelolevatel kuudel palju paraneb. Septembris on käibe kasv nullilähedane, sest koolieelarved on inimestele olulisemad kui jäätiseeelarved. Kolmandal kvartali jooksul tuleb ehk 2-3%line tõus, meie kaupluste käibe kasv on üldisest tõusust protsendipunkti võrra ees, 3-4% peal," märkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700