Kaubandus.ee  • 4. märts 2011
Jaga lugu:

Jüri Vips: see on tõsine jõuvõte!

Tere ei tahtnud meie poes oma tooteid müüa enam, saatsid lepingu lõpetamise teate. See on tõsine jõuvõte, märkis Comarketi juht  ja omanik Jüri Vips.

“Nende eesmärk oli sõlmida uus leping oluliselt halvemate tingimustega ehk siis kõrgemate hindadega. Pikaajaline koostööpartner Tere teatas ühepoolselt lepingu lõpetamisest, mis on täielik pretsedent,” kommenteeris Tere toodete müügi peatamist Jüri Vips.

”Comarket otsustas, et selliste hindadega kilepiima sisse ei osteta ega müüda ja see pole põhjendatud. Meie oma kliente hoiame ja üritame oma kliendile müüa neid tooteid, mis on sõbralike hindadega. Me ei läinud selle hinnatõusuga kaasa ja lõpetasime kilepiima müümise. Comarket vähendas ka muude Tere toodete sortimenti ja soovitab osta teiste sõbralike hindadega tooteid,” märkis Vips.

Lepingu lõpetamise teate järgi lõppeb leping 1. aprillist. “Hindu tõstsid nad aga juba varem,” lisas Vips.

“Seda, mida nad teistega on teinud, seda ma võin vaid oletada. Suurematel kettidel on etteteatamise ajad pikemad, teistel on lühemad. Tarbijakaitse võiks seda vabalt uurida, nad saavad teada, kui palju järsult tõsteti hindu. Meie võitleme hinnatõusu vastu,” lausus Vips.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt