Autor: Kaubandus.ee • 12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex sai maha juttu rääkiva automaattanklaga

Täna avas Olerex Tartus Veeriku linnaosas hääljuhendamisega kiirjaama, mis on ettevõtte kolmas jaam ülikoolilinnas ja 46. tankla Eestis.

Vastavatud jaamas saab ööpäevaringselt tankida mootoribensiine 95 ja 98 ning tavalist ja erimärgistatud diislikütust. Lisaks sõiduautodele teenindab Veeriku kiirjaam ka veokeid, mille tarbeks on paigaldatud eraldi kõrgsurvetankur. Avamise puhul on Veeriku tankla hinnad nädalajagu päevi muudest Olerexi tanklatest soodsamad.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on uue jaama üheks eripäraks häälkäsklustega makseterminal, mis juhendab tankivaid kliente. „Veeriku jaama näol on tegemist tehniliselt kaasaegse ja Eesti ühe moodsama tanklaga, mis sõna otseses mõttes kõnetab kõiki tankijaid. Lisaks on mitmete tehnoloogiliste uuenduste kõrval kasutusel täiesti uus väliskujundus ja kogu jaama välisvalgustus on lahendatud ülisäästlike LED-valgustitega,“ kommenteeris turundusjuht.

Veeriku tankla ehitustöödega alustati tänavu aprillis. Jaama projekteeris OÜ Projekt O2 OÜ ja ehitas OÜ Detailehitus.

Olerexi turuosa on uuringufirma Wood Mackenzie andmetel 13%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700