Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 12. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima uus supermarket Maardus annab tööd 150 inimesele

Maxima avab Maardus homme, 13. juunil oma esimese supermarketi Harjumaal. Avatav kauplus ning kondiitri- ja kulinaariatsehh annavad tööd 150 inimesele, teatas ettevõte.

MAXIMA Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Maardu supermarket esimene suur Maxima kauplus Harjumaal. "Augustis avame esimese Maxima XX supermarketi ka Tallinnas, Ümera tänaval,“ lisas Pacesa. Maardu kaubanduskeskuse üldpind on 4200 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla 2400 ruutmeetrit.

Maardus aadressil Keemikute 2 avatav MAXIMA XX supermarket on järjekorras kuuekümne seitsmes Maxima Eestis. Kaubanduskeskusse investeeris Maxima ligi 5 miljonit eurot.

Avatav Maardu supermarket on loodud uue kontseptsiooni kohaselt lähtuvalt klientide tagasisidest ja uuringutest. "Maardu kaupluses on korraga müügil üle 40 000 erineva toote,” märkis Pacesa.”Kuna Maxima kauplusekett muudab oma visuaalset identiteeti, siis on uute kaupluste sise- ja välisilme seni Eestis avatud Maxima kauplustest suuresti erinev nii sisekujunduselt, värvivalikult kui valguslahenduselt.“ 

Supermarketis on oluliselt suurendatud kodumaiste toodete ja värske köögivilja valikut. Samuti on müügil Maxima oma köögi värsked kulinaaria- ja kondiitritooteid kaupluse oma tsehhist. Lisaks toidukauplusele on kaubanduskeskuses veel apteek, lemmikloomapood, postkontor, lilleäri ning kohvik. Samuti saab osta elavat õlut.

Keskus avatakse kolmapäeval kell 8.00 ning avamispäeval on ostjaid ootamas rida hinnaüllatusi. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-23.00.

MAXIMA GRUPE, UAB omab Balti riikides ja mujal kokku  485 kaubanduskeskust MAXIMA X, MAXIMA XX ja MAXIMA XXX, T-MARKET, T-MARKET EXPRESS  ning ALDIK. Neist 220 asub Leedus, 136 Lätis, 66 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757