Autor: Romet Kreek • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga käive kasvas 28,5%

Apranga müügikäive kasvas septembris aastaga 28,5 protsenti, 53,5 mln litile ehk 15,5 mln eurole.

Jaanuarist septembrini oli Aprangal väikseim müügikasv Eestis. Eestis kasvas müük aastaga 21,3 protsenti, 14 mln eurole. Leedus kasvas üheksa kuu müük 25,2 protsenti, 69,5 mln eurole. Kiireim oli kasv Lätis, kus see ulatus 30,3 protsendini. Lätis müüs Apranga 26,5 mln euro eest kaupu.

Üheksa kuuga avas Apranga 16 uut poodi, ehitas ümber kaheksa ja sulges neli poodi. Apranga poepind on kasvanud aastaga 3,1 protsenti ja ulatus 66 200 ruutmeetrini. Kompaniil oli 133 poodi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757