Autor: Maarit Eerme • 18. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi

Tartu Linnavalitus teatas tänases pressiteates, et Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi.  

Tartu Linnavalitsus määras projekteerimistingimused Narva mnt 25a hoone laiendamise ja rekonstrueerimise ehitusprojekti koostamiseks. Pärast ehitusprojekti koostamist ja kinnitamist väljastatakse ehitusluba, pärast mida saab alustada ehitamisega.

Kinnistu omanik Colordia AS soovib Narva mnt 25a kinnistul asuvat 1-korruselist klubihoonet laiendada ja rekonstrueerida toidukaupluseks. Kavas on olemasolev hoone ehitada Kivi tänava poolses hoonefrondis 2-korruseliseks. II korrusele on planeeritud büroopinnad. Taotletav laiendus võib moodustada kuni 33% praeguse hoone maapealsest kubatuurist.

Narva mnt 25a arendaja Colordia AS juhataja Laur Laaneleht ei saanud hetkel kommenteerida, milline toidukauplus antud pindadel tegutsema hakkab ning kaupluse avamine on planeeritud hetkel 2013 aastasse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757