Maarit Eerme • 18. detsember 2012
Jaga lugu:

Tartu Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi

Tartu Linnavalitus teatas tänases pressiteates, et Narva mnt ühiselamute juurde planeeritakse toidupoodi.  

Tartu Linnavalitsus määras projekteerimistingimused Narva mnt 25a hoone laiendamise ja rekonstrueerimise ehitusprojekti koostamiseks. Pärast ehitusprojekti koostamist ja kinnitamist väljastatakse ehitusluba, pärast mida saab alustada ehitamisega.

Kinnistu omanik Colordia AS soovib Narva mnt 25a kinnistul asuvat 1-korruselist klubihoonet laiendada ja rekonstrueerida toidukaupluseks. Kavas on olemasolev hoone ehitada Kivi tänava poolses hoonefrondis 2-korruseliseks. II korrusele on planeeritud büroopinnad. Taotletav laiendus võib moodustada kuni 33% praeguse hoone maapealsest kubatuurist.

Narva mnt 25a arendaja Colordia AS juhataja Laur Laaneleht ei saanud hetkel kommenteerida, milline toidukauplus antud pindadel tegutsema hakkab ning kaupluse avamine on planeeritud hetkel 2013 aastasse.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt