• 08.02.13, 16:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kristiine keskuses toimub Eesti Õpilasfirmade laat

Laupäeval toimub Kristiine kaubanduskeskuses Eesti Õpilasfirmade laat, mille avab majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. 
Junior Achievment Eesti korraldatud laadast võtab osa umbes 160 õpilasfirmat ning Eesti õpilasfirmadele pakuvad konkurentsi 23 õpilasettevõtet Moldovast ja Rootsist. Moldova õpilasfirmad aitas laadale tuua Eesti Välisministeeriumi arenguabi programm.
Õpilasfirmad panevad müüki laia valiku enda toodetud kaupu ja teenuseid – alates kehahooldusvahenditest ise meisterdatud lampideni ning õpiabiteenusest kiirkohtinguteni. Tublimaid autasustatakse kokku umbes 20 kategoorias.
Junior Achievement Eesti tähistas möödunud aastal oma 20. tegevusaastat ning samal ajal alustati ka õpilasfirma programmiga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele