Autor: Rainer Saad • 20. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luksautode müüja: pooled autod osteti välja

Auto 100 AS müüs eelmisel aastal 61 Porsche ning 4 Lamborghini mudelit ning pooled neist osteti välja ilma finantseeringuta.

„Luksusautode segmendis oli 2012. aastal kindlasti elavnemine. Sõltuvalt margist oli number erinev, kuid keskmiselt oli segmendi müügikasv ca 40%. Kogu sõiduautode müügist oli 2012 nö. luksusautode segmendi osakaal ca 7%, mis on paari protsendi võrra suurem kui eelneval aastal.” ütles Auto 100 ASi turundusjuht Lemmo Tigane.

Suurenenud müügi põhjusteks toob Tigane stabiilse majanduskasvu, mis tõstab ka klientide kindlustunnet.

„Loomulikult näitab selline trend klientide majandusliku kindlustunde kasvu.

Viimase aasta-pooleteise vaikselt, kuid stabiilselt tugevnev majandus annab selleks põhjust. Enamus autosid tellitakse rikkaliku varustusega ning sõltuvalt margist hinnanguliselt pooled autod ostetakse välja ilma finantseeringuta,“ ütles ta.

Auto 100 müüb selliseid luksusmarke nagu Porsche, Lamborghini, Bentley ja Lotus.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700