• 22.03.13, 13:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pesupood Linette uueneb ja laieneb

Laupäeval avatakse Viru keskuses uuenduskuuri läbinud pesupood Linette, see aasta on plaanis laiendada veel tegevust.
Linette OÜ juhataja Hendrik Tibari kinnitusel on plaanis 2014. aastaks avada veel 2 kauplust, mis sarnanevad uuenenud Viru Keskuse butiigile ja Norde Centrumi poega.
„2013 tõotab tulla Linette jaoks positiivne aasta – kasvutendentsi näitavad nii jaemüük kui eksport, paranenud majandustingimustes saame pakkuda paremaid valikuid oma klientidele – seda nii kollektsioonide kui kaupluste näol,“ kommenteeris Tibar.
Tibari sõnul on nende klientuur aasta-aastalt kasvanud ning Linette pesu on enda jaoks avastanud ka nooremad ja trende jälgivad naised.  "Varasemalt oli LInnette kauplusi külastav naine kindlate soovidega ning konkreetsele mudelile truu," ütles Tibar klientuuri muutuse kohta.
Uuendatud kaupluses on kaubad pandud välja iseteeninduse põhimõttel, ehk kõik numbrid ja mudelid on müügisaalis. Samuti on tootevalikus pesuga seonduvaid kaupu ning proovikabiinid on ruumikad.
Linette Retail OÜ müügitulu oli 2011. aastal 836 071 eurot ning aruandeaasta kahjumiks kujunes 92 tuhat eurot.

Seotud lood

Uudised
  • 16.04.13, 16:35
Läti firma ostis Eesti pesutootja Linette
Läti pesutootja SIA New Rosme ostis ära pika ajalooga Eesti pesutootja Linette.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele