Autor: Maarit Eerme • 7. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Kaubamaja avas uuendatud Lastemaailma

Tartu Kaubamaja uues Lastemaailmas on kokku 980 m² müügipinda, millega see on suurim spetsiaalselt lastele disainitud keskkond Lõuna-Eestis.

„Tartus oodati Lastemaailma kaasajastamist juba pikisilmi ja nüüd on see saanud täiesti uue ilme,“ rääkis Kaubamaja ASi juhatuse esimees Erkki Laugus. „Meie eesmärgiks oli tekitada selline keskkond, kus igas vanuses laps tunneks end hästi ja iga detail on läbi mõeldud lapse huvisid silmas pidades. Laugus lisab, et seal on puutetundlikud ekraanid, mängude testimise võimalus, lava, mesterdamise ala.

Uuenenud Lastemaailmas on suurenenud eelkõige arendavate mängude ja mänguasjade valik ning lasterõivaste väljapanekust leiab mitmeid uusi kaubamärke.

Tartu Lastemaailma sisekujunduse autoriteks on OÜ Ruumilabor arhitektid Liisa Põime ja Janno Roos, kelle poolt loodud Tallinna Lastemaailma 4. korruse keskkond leidis äramärkimist ka 2012. aasta Kultuurkapitali arhitektuuripreemiate jagamisel.

„Veidi vähem kui kuu aja pärast avab Tartus uksed ka uus Kodumaailm. Sellega jõuab lõpule Tallinna ja Tartu Kaubamaja ühtlustamine, millega saame võrdväärset keskkonda ja kaubavalikut pakkuda oma klientidele mõlemas linnas,“ märkis Laugus.

Tartu Laste- ja Kodumaailma ümberehitusse investeeriti kokku 400 000 eurot.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700