Autor: Indrek Kald • 6. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõivamüüja LPP käive kasvas kaheksa kuuga veerandi võrra

Selle aasta kaheksa kuuga on Eesti ühe suurima rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ emafirma LPP SA Capital Groupi käive võrreldes aasta varasemaga kasvanud neljandik.

Seejuures tõusis augustis kontserni käive mullusega võrreldes 31 protsenti, 81,9 miljoni euroni.

Eestis kaubamärke Reserved, Mohito, Cropp ja House esindava LPP Retail Estonia OÜ juhatuse liige Hendrik I. Pass ütles, et ka Eesti tulemustega võib rahule jääda.

"Emaettevõte LPP Capital Group on alates kevadest hinnatasemed Euroopa Liidu turgudel ühtlustanud ehk hindu on langetatud kuni 20%. See näitab, et kontserni poolt uuenenud brändide kontseptsioonid ja hinnapoliitika on tarbijale sobiv ning müügitulemused paranevad," märkis ta.

LPP Retail Estonia OÜ avas augustis Tartu Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurima jaebrändi kaupluse Reserved (1370 m²) ning laienenud müügipinnaga Croppi (500 m²), opereerides nüüd Eestis ligi 9200ruutmeetrisel kaubanduspinnal.

LPP Retail Estonia OÜ on rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis toob maale kaubamärke Reserved, Mohito, House ja Cropp. Firma annab Eestis tööd kokku 164 inimesele. Esimese Reservedi kaupluse avas ettevõte veebruaris 2002.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757