• 29.01.14, 08:47
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

H&M avab tänavu kolm uut kauplust

H&M (Hennes & Mauritz) plaanib Eestis avada sel aastal kolm uut kauplust: Pärnus, Narvas ja Tallinnas Ülemiste keskuses.
H&M otsib läbi personaliotsingufirma Manpower endale töötajaid Narva ja Pärnu kauplustesse. Tööd saavad kaupluse juhataja, osakonna juht, väljapanekute organiseerija ja raha eest vastutaja.
H&M avalike suhete juht Tiina Miettinen ütles, et hetkel ootavad nad väga Pärnu ja Narva kaupluste avamist ning konkreetseid plaane teiste Eesti linnade osas, nagu Tartu, neil hetkel ei ole.
Miettineni sõnul on senised kauplused väga hästi tööle hakanud ning kliendid on uued kollektsioonid väga hästi vastu võtnud.  Täpsemaid majandustulemusi ta ei saanud avalikustada, sest H&M on börsil noteeritud ettevõte.
Sügisel, enne esimese kaupluse avamist, rääkis H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutaja Marikka Pyykkö, et hetkel plaanivad nad kauplusi avada ainult Tallinnas.
H&M avaldab möödunud aasta majandustulemused 30. jaanuaril.

Seotud lood

Uudised
  • 14.08.14, 11:38
H&M avab Pärnu Keskuses uksed
Ülemaailmne moeettevõte H&M (H&M Hennes & Mauritz OÜ) avab oma esimese poe Pärnus 30. augustil kell 11 Pärnu Keskuses.
Uudised
  • 17.02.14, 14:15
H&Mi müük kasvas jaanuaris 15%
Rõivamüüja H&M teatas, et jaanuaris kasvas müük võrreldes möödunud aastaga kohalikes valuutades koos käibemaksuga 15%.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele