Autor: Alyona Stadnik • 13. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dapon: lahkumise peapõhjus pole Panorama City

E.L.L Kinnisvara juhatuse esimehe kohalt lahkuva Aldo Daponi sõnul pole tema otsuse peapõhjus Panorama City arendusest loobumine.

"Otsus on kujunenud viimase poole aasta jooksul tulenevalt erinevatest asjaoludest, millest Panorama City projekti peatamine on küll üks, aga mitte peamine faktor, nagu Äripäeva pealkiri seda eksitavalt väidab," ütles Dapon.

Ta märkis, et on antud ametikohal töötanud üheksa aastat, mis on niigi pikk aeg, seda aga eriti arvestades pidevalt muutunud turuolukorda alates buumist kuni sügava majanduskriisini välja.

"Olen saanud kaasa aidata ettevõtte suurprojektide käivitamisse, mis on tänaseks üles ehitatud ja edukalt toimivad," sõnas Dapon. "Tunnen, et olen oma panuse andnud ning värskendus tuleb kasuks nii mulle endale kui ettevõttele. Kõigepealt soovin puhata ja pühendada aega oma perele, kes on mind viimaste aastate tiheda töögraafiku juures alati toetanud," rääkis ta.

Edasistest plaanidest on Daponi sõnul hetkel vara rääkida, kõigepealt tuleb üks töö lõpuni viia. "Ideid ja mõtteid on, aga nende osas pole veel lõplikku otsust langetanud. Plaan on kindlasti ka veidi puhata – viimased üheksa aastat on kulgenud selliselt, et korraliku puhkuse jaoks pole aega leidnud," ütles Dapon.

Aldo Dapon lahkub E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe ametikohalt tulenevalt juhatuse liikme lepingu lõppemisest 3. aprillil. Daponi juhtimise perioodil on nii ettevõtte omakapital kui varade maht oluliselt kasvanud. Uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohustusi ettevõtte juhatuse liige ja finantsdirektor Taavi Ojala.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757