Autor: Maarit Eerme • 20. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna munitsipaalpoe hankele ei laekunud ainsatki pakkumist

Eile kell 13 oli pakkumiste esitamise tähtaeg Tallinna munitsipaalpoe pidamiseks, kuid ühtegi pakkumist tähtajaks ei laekunud.

"Huvilisi oli küll, aga ühtki konkreetset pakkumist ei tulnud ning nüüd peame nendega ühendust võtma, kes võtsid hanke materjalid välja," ütles abilinnapea Arvo Sarapuu Tallinncityle.

"Tavaliselt on ikka nii, et kui üks hankevorm ei sobi või pakkumisi ei tule, siis valitakse teine hankevorm. Aga praegu mulle tundub, et see teema on kõikide jaoks täiesti uus ja ilmselt tuleb see põhjalikult läbi rääkida ja nii ühelt kui teiselt poolt järeleandmisi teha, sest niisugust hanget pole kunagi varem olnud,» lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757