Autor: Maarit Eerme • 27. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja turundusdirektor on Britta Ratas

Sellest nädalast alustas Kaubamaja ASi turundusdirektori ametikohal senine Kaubamaja moeturunduse spetsialist ja ajakirja „Hooaeg“ peatoimetaja Britta Ratas.

Endine turundusdirektor Anne-Liis Ostov asus ametisse Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluva I.L.U. kauplusi opereeriva OÜ TKM Beauty Eesti ja OÜ TKM Beauty juhatuse liikme ja tegevjuhina, jäädes endiselt vastutama ka grupiüleste turundus- ja püsikliendiprojektide ning kommunikatsiooni eest.

„Britta Ratas on end Kaubamajas aastaid tõestanud, vedades nii edukaid moeturunduse projekte kui ka juhtides ajakirja „Hooaeg“ toimetuse tööd. Olen kindel, et Kaubamaja saab Britta näol väga tugeva ja kindla visiooniga turundusdirektori. Ta on alati silma paistnud uuenduslike ideedega ja mul on hea meel, et leidsime väärilise kandidaadi ettevõtte seest,“ rääkis Kaubamaja ASi tegevdirektor Erkki Laugus.

Ratase sõnul on turundusdirektori amet põnev väljakutse. „Olen õnnelik, et saan teha tööd valdkonnas, mis on mulle väga südamelähedane. Hindan Kaubamaja meeskonda kõrgelt, tegu on väga professionaalsete inimestega, kelle arvamust võin alati usaldada,“ rääkis Ratas. „Selle aasta märksõnadeks saavad kindlasti erinevate e-lahendustega seotud projektid ning püsikliendiprogrammi edasiarendused,“ rääkis ta edasistest plaanidest.

Ratas on töötanud Kaubamajas alates 2008. aastast. Ta on lõpetanud EBSis võõrkeelte ja ärikorralduse eriala, aastate jooksul on ta läbinud mitmeid täiendkoolitusi nii Eestis kui välismaal.

Kaubamaja AS on Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Topsec Turvateenused OÜ, Viking Security AS, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja kontserni 2014. aasta auditeerimata müügitulu oli 533 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070