20. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehituse ABC astus Eesti Puitmajaliidu liikmeks

Puidu populaarsus sundis Ehituse ABC Eesti Puitmajadeliidu liikmeks astuma, sest materjali müük on aastast aastasse kasvanud ja liitu kuulumine annab neile eelise turgu paremini tunda.

Ehituse ABC on üks vanimaid ehitusmaterjalikaupluste kette Eestis. Ehituse ABC turundusdirektori Urmas Truusa sõnul ehitatakse puidust aina rohkem: “Materjali müük on aastast aastasse kasvanud. Eestlane armastab puitu.”

“Puit, mida müüme, on kodumaine, muud materjalid võtame otse tehastest ja vahendatud kaupa on väga vähe,” ütleb Truusa. See annab ettevõttele eelise pakkuda uusi innovaatilisi tooteid ja ka paremat hinda.

Majatootjatele soovitakse pakkuda just selliseid ehitusmaterjale, mida saab kiiremini paigaldada.

Truusa ennustab, et lähiaastatel on kasvamas klientide huvi suurema viimistlusastmega tehasemaja vastu. “Kui jätame kõrvale hinna, siis mis veel teeb majatootja konkurentsivõimeliseks, on aeg ja innovatiivsed ehituses kasutatud materjalid.”

Truusa loodab, et Puitmajaliitu kuulumine annab materjalimüüjale eelise tunda paremini turgu ja jagada oma teadmisi. “Kui teame, millised on majatootjate vajadused, saame omalt poolt teha kõik, et meie kaubavalik ühtiks nende nõudmistega.”

Autor: Äripäev .ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070