Autor: Maarit Eerme • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna rajatavasse Kärberi  kaubanduskeskusesse tuleb Selveri kauplus

AS Selver ja Megaron Kinnisvara OÜ sõlmisid 10. aprillil üürilepingu, mille kohaselt avatakse Lasnamäele rajatavas Kärberi kaubanduskeskuses Selveri kauplus. 1900 ruutmeetrise pinnaga supermarket plaanitakse avada järgmise aasta kevadel ja seal saab tööd ligi 50 inimest.

„Selles Lasnamäe piirkonnas puudub täna laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. „Tarbijad saavad pärast keskuse avamist sooritada sisseoste mugavalt kodule lähemal.“ 

Rajatava hoone omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et Kärberi 20/20a kaubanduskeskuse ehitus algab selle aasta mais ning keskus avatakse ühiselt kõikide üürnikega 2016. aasta aprillis. „Kärberi kaubanduskeskuses saab olema kokku ligi 6000 ruutmeetrit äripindasid,“ ütles Mark.

Lisaks Selveri kauplusele leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril, lisaks ka  solaarium, kosmeetikapood, ilusalong, prillipood, apteek ja lillepood. Koha on samuti broneerinud 500 ruutmeetrile tuntud kodukaupade müüja Koduekstra ning lemmikloomade toidupood ja  arvuteid ning elektroonikatooteid müüv ettevõte.  Mark lisas, et hetkel otsitakse üürnikku korralikule toidukohale umbes 300 ruutmeetril.  

Kärberi kaubanduskeskuse projekteerib Humana Projekt ja peatöövõtjaks on aktsiaselts Megaron-E.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 44 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700