5. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neljapäeval avatakse Kärberi keskus

Kärberi keskus
Foto: Kärberi keskus
7. aprillil avatakse Lasnamäel Kärberi kaubanduskeskus, kus on ligi 5500 ruutmeetrit äripinda. Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ja MyFitness.

„Selles Lasnamäe piirkonnas puudus siiani laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. Selveri kauplus saab enda alla 1900 ruutmeetrit ning kaupluses saab tööd ligi 50 inimest. 

Kärberi kaubanduskeskuse omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et vast valminud hoones on kokku ligi 5500 ruutmeetrit äripindasid.

„Lisaks Selveri kauplusele leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril. Keskuses on veel solaariumikeskus, kosmeetikapood, ilusalong, prillipood, apteek ja lillepood,“ rääkis Mark. Lisades, et keskuses leiavad koha ka kodukaupade müüja, lemmikloomade toidupood, elektroonikatoodete kauplus, alkoholipood ja kiirtoidukett Chow King. Juunis alustab keskuses tööd ka Grand Prix kasiino. 

Marki sõnul kõik üüripinnad leidsid kasutajad juba eelmise aasta jooksul.

Kogu investeering keskuse arendusse oli umbes 7 miljonit eurot. 

Kärberi kaubanduskeskuse projekteeris Humana Projekt ja peatöövõtjaks oli aktsiaselts Megaron-E.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757