Autor: Eliisa Matsalu • 30. juuli 2015

Anttila lõpetab tegevuse

Aastaid kahjumis olnud Anttila Eesti lõpetab tegevuse, ettevõte likvideeritakse täielikult.

Anttila ASi juhatuse liikme Tauno Tuula sõnul likvideeritakse ettevõte täielikult ja esinduse uksed pandi kinni juba eile. „Miks, on omanike küsimus. Ma ei oska seda kommenteerida,“ ütles ta Äripäevale ja lisas, et rohkem ta Anttila käekäiku kommenteerida ei soovi.

Anttila AS on olnud mitu aastat järjest väikeses kasumis. Möödunud aastal kahanes käive 7,4% ja kasum vähenes pea poole võrra. Tunamullu kahanes käive 22% ja kasum 36%. Ettevõttes töötas eelmisel aastal 29 inimest.

Märtsis sai Anttila uueks omanikuks Saksamaa investeerimisfond 4K Invest. Soome kaubanduskontsern Kesko sai kahjumis Anttila ükskuse müügi eest miljon eurot. Ettevõtte president ja tegevjuht Mikko Helander ütles ametlikus müügiteates, et tehing annab Anttila edasisele arengule hea aluse.

Anttilale kuulub 23 samanimelist kaubamaja, 8 Kodin1 kaubamaja, veebikaubamajad NetAnttila.com ja Kodin1.com ning allüksused Eestis ja Lätis, Eesti esindus asus Viljandimaal.

Loe Äripäevast, kuidas kommenteerib Hansapost Anttila lahkumist.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700